kirsten kardel sopran og sangcoach

 

 

 

 

 

 

Sangundervisning

Vil du lære at synge eller synge endu bedre? Eller trænger du bare til nyt input?
Du tilbydes personlig og professionel sang-coaching i klassisk og rytmisk sang for alle niveauer som solo- eller gruppeundervisning samt kor-coaching.

Her kan du lære en grundlæggende og sund sangteknik for at synge i hvilkensomhelst genre du har lyst til. Du får værktøjerne for at kunne udvikle dine egne klangforestillinger med en frihed i din stemme som giver dig mulighed til at undgå hæshed og synge længere fraser med en større stemmeomfang og større dynamiske muligheder.

Jeg er uddannet klassisk sanger og uddannet CVT-vocal coach i Cathrine Sadolins komplet sangteknik og jeg har endnu ikke oplevet at den klassiske belcanto-skole og CVT modsiger hinanden.

 

authorised teacher logo
Hvad står bogstaverne CVT egentlig for? Navnet „Complete Vocal Technique“ står for alle de lyde stemmen er i stand til at lave. Det betyder at der ikke er noget klangideal som i f.x. klassisk sang men at teknikken leverer værktøjer for at sangeren kan udvikle egne klangforestillinger med en sund sangteknik. Det handler om at give sangeren mulighed for at lyde som han eller hun vil.

 

Tale-coaching

Om du er pædagog, eller chef: Hvis du taler meget generelt eller holder taler og præsentationer, så kender du måske følgende problemer: pludselig bliver du stakåndet, hæs eller lyder ikke overbevisende. En sund omgang med stemmen gør at den lyder bedre, får en bedre stamina og giver dig mere selvsikkerhed.