kirsten kardel sopran og sangcoach

 

 

 

 

 
 

 

På denne side kan du læse og høre mere om mig som sangsolist og ensemblemedlem.

 
 
 

 

 
 

Solo

Solistisk har jeg mest arbejdet som oratorie- og Liedsanger.
Jeg elsker også at synge på f.x. bryllupper og bisættelser.
Jeg har fået at vide at jeg kan røre mennesker med min stemme, at den kan forstørre glæden eller give trøst i sorgen.

Mit repertoire spænder fra klassisk sang til jazz, chanson og enkelte popsange.

I kirken synger jeg oftest til orgelakkompagnement men også a cappella, andetsteds med klaver- eller guitarakkompagnement.

Jeg indstuderer gerne sange som endnu ikke er del af mit repertoire.

trio SaKaZie

trio SaKaZie blev dannet i 2005 af Rolf Sandmark, basun, Kirsten Kardel, sopran og Birgitte Zielke, klaver/orgel. Deres repertoire spænder fra musik fra 1700-tallet til ny musik, som er komponeret specielt til dem. Trioen har derudover udgivet en cd med nordiske julesange.

For mere info om trio SaKaZie besøg vores hjemmeside:
www.sakazie.com

 
 

WintherThistle

Kirsten og guitarist Thomas Winthereik begyndte deres samarbejde i 2004. Sidenhen har de opbygget et repertoire, der spænder fra dansk middelaldermusik over folkeviser til Britten-sange.

Som solist og kammermusiker har Thomas spillet talrige koncerter i Danmark og i udlandet og har optrådt live på svensk radio og dansk tv.
Thomas Winthereik spiller også luth i det professionelle middelalder-ensemble Fala Musica og er medlem af Trio Campanella som i dag bliver anset for at være et af de fremmeste guitarensembler i Skandinavien og hvis komplette indspilning af Iberia udkom internationalt på forlaget NAXOS.

 

fiori del barocco

fiori del baroccos kerne består af Eckart Begemann og mig som har opbygget et repertoire som rækker fra Schütz til Schubert. For at udvide repertoiret yderligere har vi udviddet gruppen med gambisten Lennart Spies og har derudover inviteret barokbasunist Rolf Sandmark og traversfløjtenist Marika Oyama til udvalgte koncerter.

Eckart Begemann har læst cembalo og musikteori ved Musikhochschule i Hamburg. Han arbejder som organist og cembalist i Hamburger Barockorchester.

Gambist Lennart Spies har læst hos Hille Perl ved Hochschule für Künste Bremen og har sidenhen været en efterspurgt kammermusiker i renaissance- og barokmusikkredse.

Marika Oyama har læst traversfløjte på Hochschule für Künste Bremen, samt på Koninklijke Conservatorium Brussel.

Rolf Sandmark er basunist i Århus Symfoniorkester. I fiori del barocco spiller han barok-trombone.